Workshops

Educatieve Workshops

Leren op een praktijk gerichte speelse manier wat direct aansluiting vind bij onze workshops.

Heel geschikt voor scholen en natuurlijk ook voor verjaardags feestjes.

De ballonmodeleer workshop word ook maandelijks gegeven op een vaste lokatie in Arnhem en er worden ook geregeld balloonjams gehouden waar ballonnenplooiers van elkaar kunnen leren. Vraag naar de data en stuur een mail naar info@verdernogiets.nl.

Hieronder ziet u alle keuzes:

 

Workshops zijn beschikbaar vanaf 4 jaar (onderbouw).

_Hoe word ik een kabouter:

Waar wonen ze nou eigenlijk en wat doen echte kabouters nou eigenlijk?                                              Dit zijn de vragen die centraal staan in deze workshop waar iedereen in korte tijd tot kabouter kan groeien. Met leuke liedjes en het versieren van een eigen echte kabouter

_Hoe word ik een leeuw:

Voor de kleinste onder ons is het herkennen van dieren zeer leuk. Nog leuker is om voor 1 dag een echte leeuw of tijger te worden. In deze workshop leren ze sluipen, truckjes en krijgen echte staarten en worden gesminckt en krijgen een masker die ze zelf mogen versieren

_Boederijdieren:

Door een echte boer word een klein stalletje gecreeerd op het schoolplein waar de klassen gezammelijk of in groepjes kunnen deelnemen aan de workshop. Waarin alles over de dieren op een luchtige manier word uitgelegd. De dieren nodige zeker uit om te knuffelen met een educatief luchtje.

_Workshop Kliederen met druppels verf:

Door abstracte vormen met behulp van druppels en het ronddraaiende schijf kunnen kinderen leuke kunstwerkjes maken. Gedurende de dagdeel worden ze te drogen gelegd met naam en mogen thuis een mooi plekje aan de muur betoveren.

 

Workshops zijn beschikbaar vanaf 6 jaar (middenbouw).

_Smederij

Een echte smid neemt zijn spullen voor 1 dag mee om samen met de kinderen de ins en outs te behandelen over de ambacht smeden waarin iedereen kan proeven van deze ambacht.

_Roofvogels:

Door een echte valkenier worden de vogels tentoongesteld en alles verteld over deze wat ze doen en hoe ze overleven in het wild. Misschien ben jij dapper genoeg om een roofvogel te voeren terwijl je hem vast houd?

_Tropische dieren:

Met de verschillende tropische dieren die worden getoond en uitgebreid over verteld en uitgelegd hoe ze leven en wat voor dieren het precies zijn. Denk aan indrukwekende insecten tot bijzondere kikkers en zelfs een draakachtige reptiel komt er mee.

_Slangen:

Door een Herpetoloog worden er een aantal wurgslangen tentoongesteld om jong en oud kennis te laten maken met deze prachtige dieren. Dit kan in de aula of zelfs langs de klassen met als eind een foto samen met een slang.

_Workshop ballonfiguren:

In deze workshop leren kinderen de beginselen van het ballon modelleren. De 3 tot 4 makkelijke figuren worden uitgelegd zodat de kinderen zelf aan de slag kunnen. Ook kunnen ze een klein pakketje erbij kopen om thuis door te oefenen.

_Workshop goochelen:

Door een echte goochelaar worden een 3 tot 4 tal goocheltrucs ontmaskerd en zelf gemaakt door de kinderen. Er word onder begeleiding gewerkt aan de uitvoering zodat ze hun hele familie nog lang verbaasd van kunnen laten staan.

_Workshop jongleren:

Leer de basistechnieken van het verfijnde motoriek. Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel is! Door deel te nemen aan deze workshop kan je al snel met de balletjes overweg en word je geleerd om verschilde cascades uit te voeren.

 

Workshop is beschikbaar vanaf de middelbareschool.

_Vuurspuwen:

Het spreekt bijna vanzelf wat je in deze workshop gaat leren. Door professionals worden de basis technieken uitgelegd en beoefend. Leren het vuur te respecteren staan samen met de veiligheid in hoogvaandel in deze les.

Sorteer op
  • Figuurballonnen workshop
    Figuurballonnen workshop
    € 200,00
  • Workshop Kliederen met druppels verf:
    Workshop Kliederen met druppels verf:
    € 200,00
© 2019 - 2021 Verdernogiets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel